отключване на врата

За да имате надеждна защита от крадци ви трябва висок клас заключващ механизъм. И най-добрата ключалка не е застрахована от повреди.

В такава ситуация най –правилното решение да се обадите на ключарите. Не се опитвайте сами да отворите замъка (можете да го съсипете повече, а това води до необходимостта от пълна смяна с нов) и се обърнете към ключарска фирма, които са готови да помогнат.

Защо не бива да отваряте ключалката сами?

Всеки човек смята, че ще може да се справи сам с повредите, които се случват в дома им. Но съвременните технологии и по -специално замъците са доста сложни устройства. И, за да ги отворите, трябва да сте запознати с това:

  • Тип на ключалката,
  • Характеристики на нейното устройство,
  • И причината, поради която е била повредена.

Да действаш произволно в такъв случай е доста безотговорно и дори опасно. Тъй като неправилните действия могат да доведат до факта, че ключалката ще трябва да бъде отрязана, за да влезете в помещението.

Като допълнение, за отваряне на брави се използват специални инструменти. Малко вероятно е във всеки дом да има инструменти, които са необходими за извършване на ремонтните действия. Така че, ще най-правилното решение е да се обърнете към онези професионалисти, които са специализирани в отварянето на най –сложните заключващи механизми.

Какво трябва да знаете, ако трябва да отворите ключалката?

Ако трябва да използвате спешна помощ за отваряне на брави, ще е добре да се свържете с надеждна ключарска фирма, която има положителни отзиви за работата си. Не се доверявайте на съмнителни майстори, които предлагат услугите си два пъти по -евтино. Може би днес те ще отворят замъка ви, но утре ще могат да проникнат в къщата ви, вече без ваше знание.

Професионалистите определено ще ви поискат документ за собственост на дома, къщата, офиса или апартамента. Ако нямате документи, потвърждаващи правата на собственост, ключарите няма да се наемат да поправят ключа и вратата, защото ще се таксува като незаконно навлизане в помещенията. И това вече е престъпно нарушение.

Замъкът е задръстен? Загубили сте ключовете? А може би вашият ключ се е счупил в замъка? Не се паникьосвайте, ключарите са готови да отворят замъка бързо, и с минимални щети по вратата и ключалката.

Ключарските фирми притежават лиценз и гарантират професионализъм!