Като професионални битови и търговски ключари, нашата задача е да помогнем на нашите клиенти да осигурят домовете, бизнеса и автомобилите си, използвайки най-модерните техники и оборудване. Често пъти в тази област ние срещаме заплахи за сигурността, за които много хора може да не са наясно. По-долу е даден списък на общите забележки за сигурността и съветите на нашия професионални ключари, който може да ви помогне да защитите вашите вещи, идентичност!

Защита на пощенска кутия

Знаем, че понякога просто искате да получите нещо по пощата. Може да сте видели хора да прикачат изходящи писма до личната ви заключена пощенска кутия. Това може да доведе и до много неприятности, ако тази изходяща поща включва проверка на номера на сметки, които лесно могат да бъдат откраднати. Кражбата на самоличността е трудна за разрешаване. Предлагаме намиране на старомодна пощенска кутия и отделяне на време за депозиране на писмото ви в слота или за спиране от пощенската служба, за да я изпратите по старомоден начин.

Жилищна сигурност – Използвайте устройства, когато сте далеч

В допълнение към запазването на осветлението на таймер като предпазна мярка, може да искате да запазите радиостанцията и на таймера. В допълнение към виждането на светлина, потенциалните крадци могат да бъдат възпирани от шума.

Сигурност на лодките
Ако купувате лодка, притежавана преди това, важно е да промените или да въведете отново или да замените ключалките си. Независимо дали имате малка лодка, голяма яхта или нещо подобно, можем да ви помогнем да ви предоставим подходящи брави, сейфове или повторни ключове. Докато излизате на водата, ще можете да се наслаждавате, знаейки, че вашата лодка е сигурна.

Поддържайте ключ за резервен автомобил в портфейла или чантата си

Ако сте заключени в колата си често, опитайте да оставите резервен ключ или в портфейла си, или в чантата си. Може да звучи налудничаво, но понякога и тези малки неща,  могат да свършат голяма работа!

Заключете вътрешната врата за достъп до гаража

Ако напуснете къщата си като се отдръпнете от гаража ежедневно, шансовете ви вероятно не са да заключите вратата, която влиза вътре, когато тръгвате. Повечето стандартни гаражи са много по-лесни за пробиване от останалата част от имота и ако оставиш вътрешната гаражна врата отворена, крадецът може да има достъп до цялата си къща. Ако имате друг ключ за тази врата, обадете ни се и ние можем да го повторим, за да можете да използвате същия ключ като останалите врати.