ключар

Инвестирайте в солидна врата

Това се обяснява само по себе си. Солидната врата, изработена от висококачествен материал, осигурява сигурност многократно от нискокачествена. Можете да замените вашата куха врата с метална, масивна дървесина, сърцевина от масивна дървесина или врата от фибростъкло. Вратите от здрав, еластичен материал са устойчиви на ритане и чупене.

Инсталирайте здрава ключалка

Инсталирането на висококачествена заключваща ключалка е рентабилна опция, която ще добави стойност към цялостната ви система за сигурност. Разбира се, има много други високотехнологични опции, които ще повишат сигурността на вашия дом, но експертите предполагат, че заключващата ключалка със степен 1 ​​на защита, инсталирана на входната врата, е първата и критична линия за защита срещу натрапници.

Уверете се, че ригелът се простира в капака на вратата и не забравяйте да замените съществуващите ударни плочи със солиден дълбок метален удар, който е здраво закрепен в стенния шпилка, разположен зад вратата с помощта на 3-инчови винтове. Също така проверете дали ключалката не трябва да има видими винтове.

Инсталирайте широкоъгълна камера

Докато най-новите приспособления за домашна сигурност, брави и здрави врати наистина са много ефективни, подготвени ли сте за крадец, който просто звъни на вратата ви, за да влезе? Как гарантирате, че предоставяте достъп само на хора, които познавате? Инсталирането на широкоъгълна камера ви позволява дискретно да екранирате посетителите си и да решите дали искате да отворите вратата за тях или не. Цифровите камери са лесни за инсталиране и са изключително лесни за използване дори от възрастни хора и деца.