домашен-ключарБъдете успешен собственик на недвижимост с тези 4 Съвета свързани със заключването

Като собственик на недвижимост, някои смятат, че работата ви се състои основно в намирането на вашите клиенти на подходяща собственост на правилната цена. Макар че това традиционно може да бъде основната ви функция, крайната цел е да се грижите за най-добрия интерес на клиентите си, докато отговаряте на всичките им потребности от закупуване и продажби вкъщи. За да направите това адекватно, има 4 критични части от информация за ключалки , за които трябва да сте наясно. Всеки дом има ключалки и никой дом не е в безопасност, когато ключалките му не са защитени.

  1. Знаете ли за промяната на ключовете на ключалките?

Повечето хора са чували, че е разумно да променят ключалките си, когато се преместят в нов дом, особено ако преди това са били собственост на някой непознат, но малцина знаят, че замяната на ключалките им не е единственият начин да направите това. Подмяната на брави може да бъде скъпа и отнемаща много време процедура , тъй като изисква закупуване и инсталиране на изцяло нов хардуер.

Много по-просто и рентабилно решение е замяната само на ключпвете чрез преконфигуриране на ключалката.

Преконфигурирането е процес, чрез който се променят вътрешните механизми на съществуващите брави в дома Ви и се изрязват нови ключове, за да съответстват на новата конфигурация. Старите ключове стават безполезни и старите ключалки са толкова сигурни, колкото и съвсем нови.

Преконфигурирането е нещо, което всеки нов собственик на жилище, и следователно всеки управител на недвижим имот, трябва да бъде наясно. Преконфигурирането прави перфектния подарък за заключването и е практичен и достъпен начин за запазване на сигурността . Какво по-добро трайно впечатление ще оставите на следващите си клиенти, ако им дадете подаръка за по-сигурен дом.

  1. Укрепване на патронника с 200%

Патронниците обикновено се считат за приемливи като основна защитна характеристика на повечето врати, но те все още могат да отстъпят, ако се приложи прекомерна сила, която е достатъчно силна, за да издърпат винтовете от рамката на вратата.

По-дългите, по-здрави винтове са ключът за увеличаване на здравината на ключалката на вратата, тъй като достигат до краищата на рамката на вратата и подсилват вратата срещу прилагането на голяма сила. Ключарят на КЛЮЧАРИТЕ инсталираt 2 ½ инчови специални винта SPAXⓇ в ключалките на вратата с всяко затваряне или подмяна на ключалката, което прави ключалките два пъти по-здрави и устойчиви .

  1. Мога ли да имам един ключ за всичко?

Някой от вашите клиенти търсят ли да закупят втора собственост?

Ако вашите клиенти притежават повече от един дом, рекетирането може да придобие съвсем ново значение. Представете си колко просто би било, ако се нуждаят само от един ключ за множеството собствености, които притежават. Или може би искат ключовете за домовете на майка им или баба им да са еднакви с тяхното собствено  жилище. Няма повече да се притеснявате да си припомняте правилните ключове, когато се отправяте към дома на баба си или да използвате прекалено голям ключ и да сте принудени да преминете през дестки ключове, преди да изберете правилния.

При рекетирането ( промяната на ключовете) вече не трябва да замествате всичките си брави, за да направите, така че да работят с един и същ ключ. Повечето брави могат лесно да бъдат конфигурирани така, че да съвпадат с един ключ, премахвайки всякакво объркване или караница, причинени от управлението на няколко ключа за множество врати.

  1. Декодиране на ключалка без ключ

Вие или вашите клиенти имате заключване без съответстващ ключ?

Понякога ще изправите пред брави в дом, които нямат ключ, което може да бъде разочароващо за новите собственици, които имат нужда от достъп до всичко, което може да бъде охранявано от ключалката. Ключовете също така  са предметите , които се губят редовно в движещия се процес, и обикновено не се намират лесно. Ключовете за неща като пощенски кутии, бюра, шкафове, кутии за комунални услуги и гаражни врати изглежда имат начин да се скатават, но това не означава, че вашите клиенти ще трябва да инсталират нови брави на всичко, което притежават.

Много хора не осъзнават, че ключалките могат да бъдат декодирани и  че може да се създадат нови ключове, за да заменят недоброжеланите. Професионалните ключари ( като тези на КЛЮЧАРИТЕ )  разполагат с необходимите инструменти, за да дешифрират кода за всяко дадено заключване и да изрежат ключ, който ще го отвори.

Това е полезно малко знание, което да предадете на клиентите си и с което може да им спестите много време, пари и разочарования в случай на липсващ ключ.

Недвижими Имоти

Като управител на недвижимост, вашите клиенти разчитат в голяма степен на вас, докато избират нов дом. Като сте запознати с бравите и заключването , можете да се уверите, че вашите клиенти намират подходящата къща и също така знаят как да я защитят правилно.

КЛЮЧАРИТЕ обичаме да работим заедно с брокерите, за да гарантира, че техните клиенти биват обгрижвани добре.

Освен простото рекетиране ( промяна на ключовете на ключалките ) , ние сме ключари с пълна гама услуги и можем да отговорим на всички други нужди, които клиентите ви могат да имат. Домът трябва да бъде безопасно място и стабилната сигурност на дома започва с ключалките.