Ключалките на вратите са част от ежедневния живот, за който в повечето случаи не се налага да обмисляме много. Те поддържат вашето семейство / колеги, вещи и имущество безопасни и сигурни, така че да не се притеснявате всеки път, когато си тръгвате. Ключалките са наистина нещо, за което мислим, когато нещо се обърка, а когато нещо се обърка с ключалката, то е доста ужасно. С над 40-годишен опит, SHPERTS ключаря разполага с всички трикове на търговията, за да получите вашите ключалки обратно на пистата! По-долу са 6-те най-често срещани проблеми по отношение на ключалките и решенията, които помагат да се поправят.

  1. СЧУПЕН КЛЮЧ ВЪВ БРАВАТА

По-често, отколкото не, счупени ключове се появяват, когато нямате време и се опитвате бързо да отключите или заключите ключалката. Един от начините да се избегне този проблем е да забавите темпото. Отделете времето си, когато заключвате или отключвате вашата врата, така че не само да предотвратите разбиването на ключа в ключалката, но и да се уверите, че ключалката е защитена правилно и запазвате имота си в безопасност.

  1. КЛЮЧЪТ НЕ ВЛИЗА В КЛЮЧАЛКАТА

Има няколко причини, поради които може да не успеете да вкарате ключа си в ключалката на вратата. Първо и преди всичко се уверете, че е правилният ключ! Докато това звучи ясно, понякога най-простите решения изплъзват ума. Проверете 5-те евтини и лесни идеи за организация на SHPERTS ключарски услуги , за да сте сигурни, че ключалката ви остава организирана и че имате правилния ключ всеки път. Ако това е нов ключ, винаги има шанс ключът да е лошо нарязан, затова е важно винаги да се използва опитен и надежден ключар. Ако случаят е такъв, не забравяйте да съобщите за проблема на компанията и да получите безплатно нов ключ.

  1. ЗАПУШЕНИ КЛЮЧАЛКИ

Запушените ключалки могат да бъдат относително лесни за оправяне. Този проблем най-често се получава, когато мръсотия се натрупа във вашите ключалки с течение на времето. Ако искате да опитате „направи си сам “ метода, първо опитайте бавно и контролирано вмъкване на памучен тампон в ключалката, за да оберете мръсотията. Ако това не работи, ще трябва да смажете ключалката. Никога не използвайте масло! Маслото и мазнината всъщност могат да запушат ключалката и да причинят допълнителни проблеми. Винаги използвайте графитен или силиконов спрей за смазване на ключалки. Не сте запознати с брави или не разполагате с подходящите инструменти? Обадете се на КЛЮЧАРИТЕ ключарски услуги и ние ще изпратиме един от нашите обучени професионалисти да върне ключалката ви обратно в топ форма за нула време.

  1. БЛОКИРАНЕ НА КЛЮЧАЛКАТА

Когато успеете да вкарате ключа в ключалката, но не и да завъртите ключа, това означава, че ключалката ви е блокирана. Това е един от най-често срещаните ключови проблеми, които виждаме като професионални ключари. Отново съществуват редица причини, поради които това може да се случи, но най-важното е да не се опитвате принудително със сила да заработи отново. Принуждаването на ключа може да доведе до големи повреди на ключалката или счупване на ключа в ключалката, което просто влошава нещата. Можете да опитате да използвате графит или силиконов спрей, за да смажете ключалката, но ако това не се случи, е време да се свържете с нашите експерти от КЛЮЧАРИТЕ, за да избегнете повреда.

  1. ВРАТАТА НЕ СЕ ЗАТВАРЯ

Често вратата няма да се заключва, защото заключващият болт на вратата не е правилно подравнен с удрящата плоча на вратата на вратата. Ремонтите биха могли да бъдат толкова лесни, колкото са някои малки регулировки на капачетата или толкова сложни, колкото напълно да се промени позицията на вратата. С повече от 40 години опит, нашите КЛЮЧАРИТЕ ключари винаги ще Ви предложат най-добрите решения на най-достъпната цена.

  1. БОЛТЪТ Е ЗАСЕДНАЛ ИЛИ ЗАКЛЮЧВАНЕТО НЕ РАБОТИ

Този проблем е почти винаги причинен от механичен проблем, който най-добре е да се остави на професионални ключари . Възможно е да премахнете ключалката и да опитате да намерите източника на проблема, но по-често това не върши работа и не си заслужава. Новите ключалки са евтини и нашите КЛЮЧАРИТЕ ключари ще я заменят възможно най-бързо и ефективно!

Животът е достатъчно стресиращ и когато ключалката ви се разпадне, просто искате тя да бъде поправена възможно най-бързо, за да можете да се върнете към нормалната си рутина. Нашите лицензирани и осигурени ключари ще ви вкарат отново на път за нула време! Ако някога сте имали проблеми с бравите на дома или бизнеса си, обадете се на КЛЮЧАРИТЕ ключарски услуги на (561) 531-2619.