Авариен денонощен ключар в ж.к. Обеля 1, София

Професионален ключар в ж.к. Обеля 1 пристига на адрес до 30 минути!

 • Пристигаме на адрес в ж.к. Обеля 1 до 30 минути

 • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

 • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

 • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

 • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

 • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в ж.к. Обеля 1

Как да повикам денонощен ключар в ж.к. Обеля 1?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в ж.к. Обеля 1, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от ж.к. Обеля 1– София.  Жилищният комплекс граничи  с ж.к. Обеля 2, квартал Обеля, Бакърени гробища и Складово-производствена зона – Модерно предградие. Тук се намира метростанция Обеля

Ние сме КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Обеля 1, град София и предлагаме професионални ключарски услуги в цяла Обеля. Жителите на комплекса могат да ползват услугите ни денонощно за изгубен ключ на автомобил или апартамент. Работим без почивен ден, като разполагаме с дежурна мобилна група. Вече повече от 15 години сме на пазара на ключарските услуги и благодарение на усърдната си работа и упоритостта ни, предлагаме пълен набор от услуги. Отключваме всички видове модели и марки автомобили, разполагаме с прецизна техника за изработка на дубликати на ключове.

Все пак проблеми с отключването и дори със заключването могат да се случат на всеки, но е важно при такава ситуация да знаете към кого да се обърнете. Затова запишете си нашия номер сега 0889 697 714 , за да бъде на Ваше разположение в случай на аварийна ситуация.

За нас КЛЮЧАРИТЕ от Обеля дори секретните брави не са проблем, защото нашите служители имат опит и с по-сложни системи за заключване на врати.  Фирмата ни разполага с модерна шлосерска техника, която прецизно изработва и дублира ключове (дори на място). При закупуването на нова техника, всички наши служители задължително преминават обучение за работа с нея, като то се води от фирмата производител на техниката. Това е изключително важно за нас, защото освен че пазим техниката си от човешки грешни, ние пазим доброто си име на пазара. За КЛЮЧАРИТЕ доволният клиент е мисия, защото коя според вас е най-добрата реклама? .. Помислете от коя реклама сте се впечатлили най-много. Ще ви подскажем, поне това което ние сме осъзнали през годините. Най-добрата реклама за една фирма за ключарски услуги е доволният клиент. Това е така защото в случай на нужда от ключар за негов приятел, близък, роднина доволният ни клиент ни препоръчва незабавно. Благодарение всичко това ние продължаваме да се разрастваме и модернизираме и да предлагаме ниски и достъпни цени за ключарските си услуги.

При нужда от спешен, авариен ключар в ж.к. Обеля 1, ние реагираме на адрес до 30 минути!

Не забравяйте при заключен автомобил или ключалка на жилище – обадете се на КЛЮЧАРИТЕ от ж.к. Обеля 1!

24-часови денонощни ключарски услуги в ж.к. Обеля 1

В ж.к. Обеля 1 много често реагираме на заключен автомобил или изгубен ключ за жилище. Това е така, защото услугата ни е денонощна, бърза и професионална – пристигаме на адрес до 30 минути, а отключваме за по-малко от 5 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети. Ние не оставяме дори драскотина по ключалката или по колата ви, все пак на нас това ние работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното отключване.  Не забравяйте, че крадците обикновено нападат само лесните и достъпни мишени!

Нашите предимства са:

 • Консултации за повишаване на сигурността в дома или офиса ви;
 • Високо качество на ключалките и частите за тях;
 • Бързо време за реакция – до 30 минути на адрес в цяла София;
 • Опитен и квалифициран ключар;
 • Отключване на секретни брави;
 • Достъпни цени;
 • Местен ключар – покритие в Обеля;
 • 24 часа 7 дни в седмицата – обадете ни се;
 • Услуга за същия ден;
 • Дублиране на ключове на място и много други!

Цени за денонощен ключар в ж.к. Обеля 1  

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.